Η Ομάδα

The Team of Makris Athens Restaurant
Η Ομάδα του Εστιατορειου Makris Athens στην Αθήνα

Η Ομάδα

Ένα συναρπαστικό μείγμα ανθρώπων που συνεργάζονται αρμονικά με στόχο μέσα από τη διάχυτη δημιουργικότητα να παρέχουν μία ανυπέρβλητη γαστρονομική εμπειρία στους πελάτες. Κάθε ένας συμβάλλει από τη θέση του, με τον τρόπο και το ταλέντο του στην ποιότητα, την καινοτομία και τη μοναδική εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει το MAKRIS Athens.
Κάντε Κράτηση
Kitchen of Makris Athens Restaurant
Dimas Petros Chef in Athens
Πέτρος Δήμας Σεφ του Εστιατορείου Makris Athens

Ο Σεφ

Στην κουζίνα, ο chef Patron Πέτρος Δήμας, αποτελεί τον πραγματικό ενορχηστρωτή της γεύσης. Με επιδεξιότητα και αισθητική δημιουργεί γαστρονομικά σύνολα που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας και της πολυπλοκότητας.
Αναπάντεχοι συνδυασμοί, αρμονικές αντιθέσεις, αρωματικές νότες, διαφορετικές θερμοκρασίες, ασυνήθιστες και πολυεπίπεδες υφές φέρνουν την ισορροπία στη γεύση και στην επίγευση. Κάθε πιάτο είναι μία σύνθεση από ολόφρεσκα υλικά που επιλέγονται με ιερότητα για να εκφράσουν τη φιλοσοφία του MAKRIS.
Ο πολυβραβευμένος σεφ, με πολυετή εμπειρία σε πολλά εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin, είναι ο ιθύνων νους πίσω από όλα τα Makris που βρίσκονται στα ξενοδοχεία του ομίλου Domes Resorts & Reserves. Στο MAKRIS Athens δημιουργεί degustation menus που αντανακλούν την ελληνικότητα, την εποχικότητα, τη βιωσιμότητα, τη δημιουργική κουζίνα και τη θεατρικότητα. Ο chef Patron, με την αφοσίωσή του στην καλλιέργεια και αξιοποίηση οργανικών λαχανικών και βοτάνων, την ακρίβεια στις παρασκευές του και τις αναπάντεχες μαγειρικές τεχνικές του, θα σας χαρίσει μία μεταμορφωτική γαστρονομική εμπειρία.
Petros Dimas Chef